SUNDHEDSRÅDGIVER
FRANCHISE

MISSION

Vi, sundhedsvirksomheden Umahro, ønsker at inspirere, så mange mennesker som muligt, til at få al den glæde, energi, nydelse, vitalitet og sundhed de fortjener – og ikke mindst at gøre så mange som muligt i stand til at tage ansvar for eget helbred.

For at indfri denne mission har vi udviklet konceptet Umahro certificeret sundhedsrådgiverfranchise så vi kan komme ud i hele landet, og vil gerne invitere dig med som selvstændig sundhedsrådgiver under Umahro-paraplyen.

SAMARBEJDET

Modellen minder om franchise. Vi ejer og udvikler løbende konceptet med TV programmer, bøger, foredrag, kostplaner og vigtigst af alt de personlige konsultationer hvor vi selv har totalt udsolgt.

Vi står for branding, markedsføring og kommer med kunder til dig. Du driver forsat eller etablerer egen virksomhed hvor du rådgiver klienter om sundhed på basis af Umahros filosofi, principper, materialer m.v. Samarbejdet med Umahro giver dig øget faglighed, markedsføring, kunder, netværk, bedre priser samt adgang til diverse Umahro produkter som du kan sælge til dine klienter der hvor det giver mening og med en attraktiv avance.
Vi har udarbejdet et konceptmanual der skal følges samt en fast aftale som vi sammen underskriver.

Hvordan ser din ”business case” ud? Hvis du i dag f.eks. omsætter for kr. 40.000 pr. måned bør du via bedre priser, flere kunder, avance på videresalg af bøger, kostplaner, foredrag, forløb m.v. min. kunne øge din omsætning med 25% til 50 %. Det koster kr. 2.500,- pr. måned pr. niveau som du deltager på og vi tilbyder med blød opstart de første 3 måneder. Så det kan blive en rigtig god forretning for dig og vi skal nok støtte dig, også omkring det forretningsmæssige.

DIT KOMPETENCENIVEAU

Du har allerede en relevant sundhedsfaglig uddannelse. Det kan være læge, sygeplejerske, diætist, kostvejleder, fysioterapeut, kiropraktiker, osteopat, personlig træner m.v. Herud over skal du gennemføre mindst et af vores tre uddannelsesforløb/niveauer, som er:

NIVEAU #1:

Basal sundhed
Læs mere her.

NIVEAU #2:

Fra usund til sund
Læs mere her.

NIVEAU #3:

Fra syg til rask (Fubctional medicine)
Læs mere her.

YDERLIGERE INFORMATION

Ring til os på 53 53 61 21 og lad os aftale et telefonmøde eller et fysisk møde her hos os i Hellerup. Vi glæder os til at høre fra dig.