BLIV SUNDHEDSRÅDGIVER

Brænder du for at lære af Umahro og selv bruge den viden som rådgiver eller for dig selv?

Tag uddannelsen som sundhedsrådgiver og bliv underleverandør på konsultationer

Uddannelse

Din fremtid

Sundhedsrådgiver
uddannelsen

Hold 5 starter september 2020

Sundhedsrådgiver uddannelsen er for dig, der gerne vil hjælpe eller allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. Du får Umahros viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Måske arbejder du allerede som ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træning, diætist, læge, fysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, sundhedsrådgiver, sundhedscoach e.l. og ønsker at udvide din viden og få endnu flere redskaber til at hjælpe dine klienter.

Måske er dit mål og ønske, at komme til at hjælpe andre med at være sunde eller blive sunde igen.

Eller også vil du gerne være endnu klogere på sundhed for din egen skyld og evt. din families skyld.

Prisen for at deltage på hold 5 er kr. 38.995,00 ex. moms (jfr. handelsbetingelserne).

Der skal ikke beregnes moms af sundhedsrådgiver uddannelsen – uanset om du betaler som privatperson, som firma eller din arbejdsgiver betaler.

Prisen inkluderer alle undervisningsdagene, elektronisk undervisningsmateriale (eksklusivt studiebøger), online univers til alle deltagere, løbende spørgetimer samt drikkevarer og snacks på undervisningsdagene.

Har du spørgsmål, så skriv her.

Vær opmærksom på at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger.

Ansøgning og optagelsesprocedure

For at komme med på uddannelsen, skal du have deltaget i et informationsmøderne og talt med Umahro, så I sammen har sikret jer, at sundhedsrådgiver uddannelsen er den rette uddannelse for dig.

Derefter skal du sende os din ansøgning (se nedenfor). 7 dage efter at vi har modtaget din ansøgning hører du fra os om du er optaget.

Har du spørgsmål, så skriv til Christine Elling på ce@umahro.com.

SEND DIN ANSØGNING

Informationsmøder om hold 5

Deltag i et af de gratis informationsmøder, hvor du kan høre mere om uddannelsen.

De foregår på nedenstående datoer i lokalerne på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup. Det er også muligt at deltage online, hvis du ikke kan møde op fysisk.

Informationsmøderne er en obligatorisk del af ansøgningsprocessen.

For at blive optaget på uddannelsen, er det et krav, at du har deltaget i et informationsmøde, så vi sammen kan sikre os, at sundhedsrådgiver uddannelsen, er den rette for dig.

Efter at have deltaget i et informationsmøde, kan du skrive din ansøgning, når vi er helt sikre på, at uddannelsen er det helt rigtige for dig.

  • Gense informationsmøde  mandag d. 3. September 2020 kl. 18:30-20:30. Klik her.

Har du spørgsmål inden, er du velkommen til at skrive til Christine Elling på ce@umahro.com.

Din fremtid

Når du er blevet uddannet sundhedsrådgiver åbner der sig flere døre for dig. Du kan enten arbejde som selvstændig sundhedsrådgiver eller vælge at blive Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver og en del af vores behandler netværkarbejde.

Læs mere her.

efteruddannelse

For at sikre at du kontinuerligt er opdateret i forhold til krav og forventninger, som sundhedsrådgiverudøvelsen stiller, skal du ajourføre din uddannelse efter eksamen:

  • Reeksamen senest 24 måneder efter bestået eksamen til sundhedsrådgiver i basal sundhed
  • Løbendefteruddannelse (min. 4 uddannelsesdage ud af 6-7 dage pr. år).

Læs mere her.