Når du har booket en konsultation, så tjek din in-box. Din booking er er først endeligt bekræftet, når du har modtaget en bekræftelse fra mig via email.

Afbud eller rykning af konsultationer kan du let selv gøre via ovenstående onlinebooking, e-mail (konsultation@umahro.com) eller ved at ringe til 53536121. Vilkår.

Inden din første konsultation

Jo bedre forberedt du og Umahro er til din første konsultation, desto større udbytte får du ud af konsultationen og det efterfølgende forløb. Derfor beder vi dig lave nogle forberedelser. klik her

Det Umahro hjælpe med

Døjer du med kronisk sygdom, en kronisk diagnose, vedvarende symptomer, gener og helbredsproblemer?

Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred? Og vil du gerne være helt rask igen eller i det mindste få det bedre end du har det nu?

I en konsultation på 90 minutter eller et forløb på flere konsultationer, hjælper Umahro dig med at gå:

 • Fra syg til rask
 • Fra usund til sund
 • Fra sund til toppræstation

Så kan Umahro Cadogan hjælpe dig!

Umahro hjælper dig med at adressere de bagvedliggende årsager til dit helbredsproblem, der afholder dig fra at mærke og opleve al den sundhed, energi og vitalitet, som du ønsker og fortjener.

Umahro er ernæringsekspert, bestseller forfatter og pionner indenfor Functional Medicine, også kendt som vært og ekspert fra TV2 programmet ”Kan man spise sig rask?” Umahro har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener. Hvad enten du vil være rask, være sundere, performe bedre fysisk eller performe bedre mentalt og arbejdsmæssigt.

Bliv din egen sundhedsekspert

Under et forløb med Umahro får du hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer. Du bliver din egen sundhedsekspert, så du kan flytte dig selv så langt op ad skalaen fra syg til sund, som det overhovedet er muligt. Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig samt Functional Medicine. Umahro viser dig vejen, så du med helt enkle midler, kan ændre dit liv i den retning, du ønsker.

Hvad kan Umahro hjælpe dig med?

Umahro har stor erfaring indenfor følgende områder og problematikker:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Mentale og neurologiske lidelser
 • Adfærds-, udviklings- og indlæringsvanskeligheder, såsom autisme og ADHD
 • Problemer med immunforsvaret, såsom autoimmunsygdomme eller immunsvækkelse
 • Hormonelle problemer, såsom PCOS, menstruationsforstyrrelser og lavt eller forhøjet stofskifte
 • Sportsernæring for professionelle atleter og seriøse amatører
 • Mænds helbredsproblemer og sund aldring for mænd
 • Optimal mental præstation på arbejdet
 • Støttebehandling ved og efter konventionel kræftbehandling
 • Fertilitetsproblemer hos både kvinder og mænd
 • Kvindesundhed
 • Succesfuld aldring (ikke anti-aging men at ældes med ynde, så man kan nyde visdommen sent i livet uden at være hæmmet af krop og hjerne)
 • Forebyggende sundhed så du fanger problemerne, længe før de opstår
 • Genetisk påvirkning af sundhed og helbred

Konsultationerne foregår i Hellerup.

”Diæt gør virkelig en forskel”

Læs mere

”Jeg gik fra udsigt til endnu en tarmoperation til at blive helt symptomfri”

Læs mere

”5 års kronisk tyktarmsbetændelse er endelig på retur”

Læs mere

”Jeg har fået meget mere energi og bedre koncentration”

Læs mere

”Levertallene kom ned så kemoterapien kunne gennemføres”

Læs mere

Pris

Priser for konsultationer og personlige sessions

1 konsultation på 90 minutter

(live eller online)

2500,-

(alt inklusiv)

3 konsultationer samt adgang til
Umahros 10 bedste online foredrag

7.500,-

(alt inklusiv)

Inden din første konsultation

Forberedelse til din første konsultation

Jo bedre forberedt både du og jeg er til din første konsultation, desto større udbytte får du ud af konsultationen og det efterfølgende forløb.

Derfor er der nogle forberedelser, jeg gerne vil bede dig lave, inden vi ses første gang: 

Skriv din helbredshistorie (klik her for at downloade Word-dokumentet, du skal bruge til at skrive din helbredshistorie) og sørge for at maile den til mig senest dagen før vores første konsultation. Send den til um@umahro.com. Og skriv hellere for meget end for lidt.

Udfyld en maddagbog for mindst 3 dage (klik her for at downloade Word-dokumentet til at lave din maddagbog) og sørge for at maile den til mig senest samme dag som vores første konsultation. Send den til um@umahro.com. NB: Hvis du har fået en konsultation med meget kort varsel, kan det være, at du ikke kan nå at udfylde for 3 dage. Så skriv bare hvad du typisk spiser til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, før og efter træning (om noget) og hvad du drikker i løbet af en dag.

Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og andre behandlere og medbring dem til konsultationen. Tag hellere for meget med end for lidt.

Lav en liste med de spørgsmål, du gerne vil have svar på, så vi sikrer os, at du når at få svar på alting i løbet af konsultationen.

Hvis du har tid, så tag billeder af alt du spiser og drikker over et helt døgn med din smartphone. Gør det på 2 hverdage og på 1 weekend/festdag. Se på billederne når hver dag er omme og vær helt ærlig overfor dig selv. Bringer det du har spist og drukket dig tættere på eller længere væk fra, hvad du ønsker dig helbreds- og sundhedsmæssigt? Øvelsen giver dig et meget klart billede af, hvordan du egentlig spiser og lever. Gad vide, om der allerede er noget, du har ændret, inden vi ses første gang, når du får set på hvad du "i virkeligheden" spiser og drikker.

Sådan er et typisk forløb

Hvordan er et typisk forløb?

 • Forløb er oftest på 3 konsultationer á 90 minutter over nogle måneder. Den indledende konsultation varer 90 minutter og inden da skal du selv lave en del forberedelse, så vi bruger tiden så effektivt som muligt.
 • De efterfølgende konsultationer varer også normalt 90 minutter, men hvis der er behov for det, laver jeg også nogle kortere telefon- eller Skype-sessioner.
 • Rent praktisk, så laver vi ud fra min analyse af din situation en plan sammen for hvilke ændringer, du skal lave i din kost, specielle diæter du måske skal følge, hvilke kosttilskud der kan være relevante, ændringer i træning og om du skal have lavet yderligere undersøgelser eller taget yderligere test m.m.
 • Vi ser både på ting, der skal gøres/ændres ved, din situation taget i betragtning, og ting der derudover kunne være gode at gøre oveni, men som ikke absolut nødvendige.
 • Jeg vil give dig mit bud og jeg er ærlig, så der hvor jeg mener, der skal gås mere radikalt til værks, vil jeg fortælle dig det.
 • Jeg finder det useriøst, at give forslag til kost- og livsstilsændringer, der ikke vil være de optimale eller måske ikke vil virke, fordi de ikke rammer plet.
 • Nogle gange betyder det, at jeg vil foreslå ganske markante ændringer i din kost og livsstil.
 • Men vi finder selvfølgelig altid frem til en plan, som du selv føler, du kan være med til og har lyst til at gennemføre.
 • For det eneste der virker af kost, ernæring, motion, livsstilsændringer o.l., det er jo det, du får gjort.
 • Så jeg hjælper dig med at lave en plan og et forløb, som du kan følge, der også har en stor sandsynlighed for at hjælpe.

OM UMAHRO Hvem er han

Sundhedens Mastermind

Umahro Cadogan, Ernæringsekspert, bestseller forfatter og pionner indenfor functionelle medicine, også kendt som vært og ekspert fra TV2 programmet ”Kan man spise sig rask?”

Umahro Cadogan har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener. Hvad enten du vil være rask, være sundere, performe bedre fysisk eller performe bedre mentalt og arbejdsmæssigt. Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig samt Functional Medicine.

Umahro viser dig vejen, så du med helt enkle midler, kan ændre dit liv i den retning, du ønsker.