Book Umahro til en keynote, et foredrag, en workshop, en forelæsning, undervisning eller som ordstyrer. Eller til et helt andet slags live event.

Foredrag, workshops o.s.v. kan både afholdes live on site, webstreamet live, eller laves både fysisk og simulant webstreamet til flere lokationer på en gang, alt efter behov. Livestreamede foredrag, workshops og undervisning kan gøres interaktive med mulighed for at stille Umahro spørgsmål under foredraget, med polling undervejs m.m.

Kontakt Umahros foredragsmanager Karen Sophie Lerhard på tlf. 40963432 eller på ksl@habil.agency med din forespørgsel. Så tager vi dialogen, så vi kan blive klogere på dine behov og ønsker.

De bedste foredrag og workshops er jo dem, der giver kunderne/tilskuerne, lige hvad de ønsker og har brug for. Så stil hellere et spørgsmål for meget, så foredraget bliver lige som du ønsker det.Har du forespørgsler på rådgivning, konsulentarbejde, supervision e.l. så ring på tlf 53 53 61 21 eller skriv på hello@umahro.com.

Sammen finder vi den rette løsning til dig.

"Kære Umahro, tak for et rigtigt spændende foredrag med en masse gode og brugbare tips, kost- og leveråd, provokationer og meget mere. Det var super og blev rigtigt godt modtaget af alle. Du var helt sikkert var med til at gøre dagen ekstra interessant. Tak!"

De bedste hilsner,

Morten Bech, Adm. Direktør, Drive Business