Kristian: “… har været ude af Prednisolon siden 1. januar 2020.”

Citat Kristian
Umahro Cadogan – ekspert i functional medicine


Om forfatteren: Umahro Cadogan,
Ekspert i Functional Medicine


Kristian har skrevet til mig - og jeg synes simpelthen, at det er så fin en fortælling.

Jeg er så taknemmelig for at høre fra mennesker som har opnået et sundere og smertefrit liv.

"Hej.

Vil bare lige fortælle en positiv historie.

Jeg fik konstateret muskelgigt slut 2014, efter en periode med store smerter og var fysisk meget begrænset (jeg er i dag 67 år). Derudover kommer jo så de psykiske følger, efter altid at have været fysisk aktiv, og så pludselig, eller over kort tid, har svært ved at komme i tøjet, og i det hele taget have en nogenlunde ok hverdag.

50 mg prednisolon hjalp mig på benene. Fra efteråret 2014 og seks år frem, har jeg været on off på prednisolon. Har været trappet ud to gange, men kort tid efter, var den gal igen.
Min kone og jeg så et af dine programmer med antiinflammatorisk kost. Det gav meget inspiration, blandt andet fordi det ikke var umuligt, forstået på den måde, det var ikke fanatisk og "religiøst"

Så vi har lavet en kostomlægning (og det er oftest mig der laver mad), så nu er det meget med rodfrugter, kål og lign, minimalt kød, men så enkelte gange, synder vi for vildt.
Blodsænkningen har i mange år svinget omkring 20, plus minus. Sidste sænkning i onsdags var på 2.

Om det er er det ene eller det andet der virker, eller om gigten klinger af , vides ikke. Men et faktum er, jeg har ikke haft det så godt de sidste 6 år, og maden smager vidunderlig, når man lige gør sig lidt umage. PS, har været ude af prednisolon siden 1. januar 2020."

Mona og Kristian Andersen
7830 Vinderup

Har du brug for samme inspiration og motivation til at leve et sundere liv uden smerter og begrænsninger, så er du altid mere end velkommen i mit Umahro Universe, som er mit store sundhedsunivers, hvor du finder alle de redskaber og værktøjer, du skal bruge - og jeg holder dig i hånden imens!

 

Link til Universe: https://umahrouniverse.com/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.