Gør en forskel som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver

Det står alt for skidt til med danskernes sundhed. Nedenfor fremhæver jeg 3 fakta, der bekymrer mig.

1: Langt under halvdelen af alle danskere får optimale mængder grøntsager, bær, frugter, fisk, nødder, bælgfrugter og fuldkorn.

2: Mindre end en ⅓ af danskerne får nok motion og bevægelse.

3: 1,3 millioner danskere vejer for meget og har enten for meget kropsfedt eller fedtet lagret der, hvor det forhaler kroppens processer og bidrager til usundhed og i værste fald sygdom og symptomer.

Jeg har en mission om at hjælpe så mange mennesker, jeg kan med at få det liv, de drømmer om. Men tiden er desværre en begrænsende faktor for mig. Derfor rækker jeg ud til dig. For, hvis jeg vil nå så mange som muligt, har jeg brug for sundhedsinteresserede, der deler min mission.

Brænder du for at hjælpe andre med at opnå den glæde, velvære og vitalitet, der er de positive bivirkninger af en sund livsstil?

Så er du kommet til det rette sted. Den 15. september 2018 lancerer jeg nemlig min nye 6 måneders uddannelse, der henvender sig til læger, sygeplejersker, kostvejledere, fysioterapeuter, diætister og andre, der arbejder med menneskers sundhed eller ønsker at gøre det – Måske dig?

Uddannelsen er fordelt over 6 moduler, der blandt andet lærer dig om, hvordan du bruger kost, ernæring, søvn, afstressning, bevægelse og livsstilsændringer til at øge sundheden og mindske sygdommen hos dem, du hjælper.

Uddannelsen har sit teoretiske afsæt i, ja gæt engang, den medicinske retning Functional Medicine. Og målet med uddannelsen er at ruste dig med de sundhedsfaglige redskaber, der gør det muligt for dig at gå et spadestik dybere med den enkelte patients sundhed.

Den 8. – 10. februar 2019 eksamineres det første hold, og hvis du består eksamen, kan du som en af de allerførste kalde dig Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver.

 Når du er Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, er du på klædt på til hjælpe dine patienter med at finde frem til de kost- og livsstilsændringer, der skal til for, at de bliver sundere og kan håndtere deres sygdom. Du bliver kort sagt skolet i, hvordan du inddrager det hele menneske i din behandling

Vil du være med til at sætte et positivt sundhedsaftryk på verden. Så ansøg om optagelse på uddannelsen her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.