Video om forløb og planer

Bemærk, på denne side bestiller du personlige kostplaner. Hvis du istedet er interesseret i et personligt forløb, hvor du foruden kostplanen får support og bliver monitoreret af mig og mit team, samt kontinuerligt for opdateret din kostplan udfra din udvikling, så klik her og udfyld kontaktformularen.

"Igennem de seneste 3 måneder har jeg fulgt Umahros online forløb med kostplaner. Jeg er virkelig glad for at have fået en masse inspiration til sund lækker mad, målrettet mine specifikke behov og ønsker til råvarer.
Mit vægttab og forbedrede velvære er lykkedes på baggrund af den løbende opfølgning af Umahro medarbejdere og min personlige side, hvor jeg ugentligt har registreret udviklingen med billeder, vægt og mål.
Det er meget tilfredstillende ikke blot at nå mit mål, men også være blevet klædt på til at fastholde det. Tak for super god inspiration og støtte, som jeg vil tage med mig videre som en livsstilsændring"

- Catrine Aagaard Quist

PERSONLIG KOSTPLAN

  • Mangler du inspiration til at spise sundt?
  • Mangler du inspiration til at lave sund mad, der smager himmelsk, så du både får sundhed og velsmag?
  • Har du måske behov for at tabe dig?
  • Eller at øge muskelmassen?
  • Har du allergier eller andre ernæringmæssige behov, der skal tages højde for i din kost?

Mit team og jeg udarbejder kostplaner, som er nøje tilpasset dine individuelle behov, vurderet ud fra din vægt, alder, køn, træningsmønster samt aktivitetsniveau og naturligvis dine spisevaner.
Planen tager desuden også forbehold for hvor meget tid, du har til at lave mad og dit budget. 
Alle kostplaner er individuelle og personlige. De udarbejdes specielt til dig af mig og mit team, alt efter hvordan din hverdag er, hvad du kan eller ikke kan lide at spise. Du får nemme, velsmagende og sunde opskrifter. Du lærer at “spise sundt” og får hjælp til at fastholde de gode vaner og holde vægten, hvis du har haft problemer med det!