OM OS

OM VIRKSOMHEDEN

Virksomhedens rødder går mere end 15 år tilbage og i alle år har vi haft fokus på at give mennesker den optimale sundhed og vitalitet samt evnen og modet til at tage ansvar for egen sundhed. Vores rådgivning, bøger, forløb m.v. tager udgangspunkt i den seneste forskning, fagområdet Functional Medicine samt vores egen evidens baseret praksis. Efterspørgsler på vores rådgivning vokser og vokser. I dag rådgiver vi 5 gange så mange mennesker end for blot 3 år siden.

TEAMET

Umahro Cadogan

Sundhedsfaglig direktør. Ansvarlig for forskning, udvikling, rådgivning, sundhedskoncept, produkter samt dokumenteret kundeeffekt.
Læs mere

Dorthe Hein

Ansvarlig for B2B partner salg.

Jesper Elling

Bestyrelsesformand

 

 

Britta Jacobsen

Umahro certificeret sundhedsrådgiver, coach inden for emotionel og social intelligens.

Camilla Korsholm Holm

Umahro certificeret sundhedsrådgiver, med baggrund som sygeplejerske, life coach og pilates instruktør.

Louise Hebbelstrup

Umahro certificeret sundhedsrådgiver, BA i socialrådgivning, kostvejleder, under uddannelse som NLP coach.

Bettina van Wylich-Muxoll

Kommerciel direktør. Ansvarlig for efterlevelse af mission, kundetilfredshed, personale, branding og marketing, samt support til vores Certificerede Sundhedsrådgivere.

Kathrine Skov

Klinisk assistent og ansvarlig for den gode kundeoplevelse for klienter i konsultationsforløb og i kostplansforløb samt ansvarlig for uddannelse og kursusforløb.

 

 

Rikke Østergaard

Umahro certificeret sundhedsrådgiver, fysioterapeut og psykoterapeut.

Siff Frost

Umahro certificeret sundhedsrådgiver, ernæringsvejleder/kostvejleder, coach og numerolog.

Ann-Louise Greinert

Umahro certificeret sundhedsrådgiver, med baggrund som ernæringsterapeut og sundhedskonsulent for Rynkeby Foods A/S.

 

MISSION

Vi, sundhedsvirksomheden Umahro, ønsker at inspirere, så mange mennesker som muligt, til at få al den glæde, energi, nydelse, vitalitet og sundhed de fortjener – og ikke mindst at gøre så mange som muligt i stand til at tage ansvar for eget helbred.

For at indfri denne mission har vi udviklet konceptet Umahro certificeret sundhedsrådgiverfranchise så vi kan komme ud i hele landet, og vil gerne invitere dig med som selvstændig sundhedsrådgiver under Umahro-paraplyen.