OM OS

OM VIRKSOMHEDEN

Virksomhedens rødder går mere end 20 år tilbage med udgangspunkt i Umahro Cadogans arbejde med sundhed.

I alle de år har vi haft fokus på at hjælpe mennesker til optimal sundhed og vitalitet, samt evnen og modet til at tage ansvar for deres egen sundhed.

Vores rådgivning, bøger, forløb m.v. tager udgangspunkt i den seneste forskning, fagområdet Functional Medicine samt Umahros mange års kliniske erfaring.

Efterspørgsler på vores rådgivning og undervisning vokser og vokser. Idag rådgiver vi 5 gange så mange mennesker som for blot 3 år siden.

TEAMET

Umahro Cadogan

Sundhedsfaglig og klinisk direktør

Ansvarlig for konsultationer, forskning, udvikling, rådgivning, sundhedskoncept, undervisning og produkter.
Læs mere

Jesper Elling

Bestyrelsesformand og midlertidigt fungerende administrerende direktør

Christine Elling

PA for Umahro og ansvarlig for kundekontakt og markedsføring

Ansvarlig for konsultationer, kontakt med patienter, sundhedsrådgiveruddannelsen, kontakt med kunder og samarbejdspartnere, samt digital markedsføring.

Stine Gadegaard

Studentermedhjælper og praktikant

 

 

MISSION

Vi, sundhedsvirksomheden Umahro, ønsker at inspirere, så mange mennesker som muligt, til at få al den glæde, energi, nydelse, vitalitet og sundhed de fortjener – og ikke mindst at gøre så mange som muligt i stand til at tage ansvar for eget helbred.

For at indfri denne mission har vi udviklet konceptet Umahro certificeret sundhedsrådgiverfranchise så vi kan komme ud i hele landet, og vil gerne invitere dig med som selvstændig sundhedsrådgiver under Umahro-paraplyen.