Din fremtid

Vores mission

Vi ønsker at inspirere, så mange mennesker som muligt, til at få al den glæde, energi, nydelse, vitalitet og sundhed de fortjener – og ikke mindst at gøre så mange som muligt i stand til at tage ansvar for eget helbred.

For at indfri denne mission, inviterer vi dig til at samarbejde med os under Umahro-paraplyen.

Dine muligheder

Når du er blevet uddannet sundhedsrådgiver åbner der sig flere døre for dig.

SELVSTÆNDIG SUNDHEDSRÅDGIVER

Når du har fuldført og bestået 6-måneders grunduddannelsen i basal sundhed, kan du kalde dig sundhedsrådgiver uddannet af Umahro, og du kan rådgive patienter i basal sundhed. Du kan starte op som selvstændig og arbejde på deltid, fuldtid, eller som konsulent eller freelancer.

Du får mulighed for at anvende nedenstående logo i din markedsføring.

UMAHRO-CERTIFICERET SUNDHEDSRÅDGIVER

Du kan også vælge at blive Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver.

Som Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver bliver du en del af vores behandler netværk, hvor du står listet på hjemmesiden og hvor vi trækker på dig, hvis vi har behov for ekstra hjælp til opgaver, events osv.

Du får også adgang til ekstra materiale, handouts, guides o.l., som du kan bruge i din kliniske praksis.

Kunderne bookes til dig direkte via din egen hjemmeside og dit eget bookingsystem. Der henvises fra www.umahro.dk og også via andre kanaler hos sundhedsvirksomheden Umahro. Omfanget af bookinger af denne vej varierer, og det er derfor vigtigt at se samarbejdet som et supplement til den forretning, du allerede har.

Som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver skal du løbende opdatere din kliniske viden og kunnen.

For at sikre at du kontinuerligt er klinisk opdateret som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, skal du ajourføre din uddannelse efter bestået eksamen på følgende maner:

  • Reeksamen hvert andet år efter du har bestået eksamen til sundhedsrådgiver i basal sundhed eller bestået re-eksamen. Til re-eksamen præsenterer du en case fra din klinik. Re-eksamen koster kr. 2.500,00.
  • Løbende efteruddannelse hvor du deltager i mindst fire af seks efteruddannelsesdage om året. En undervisningsdag omhandler et emne – f.eks. blodsukker, hjerte-kar- og kredsløbssygdomme, atopiske sygdomme eller fordøjelsesproblemer – og koster kr. 3.500,00. Hvis du tager samtlige 6 efteruddannelsesdage på et år, får du 20 % rabat.
  • Videreuddannelse ved at deltage i et af de årlige 12-måneders mesterlære-forløb med Umahro, hvor I virkelig får arbejdet med alt det kliniske. 12-måneders mesterlære afsluttets med en eksamensopgave. Prisen for at være med på et 12-måneders mesterlære forløb er den samme som uddannelsen i basal sundhed.

Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din egen virksomhed og sundhedsvirksomheden Umahro. Du driver fortsat, eller etablerer, egen virksomhed, hvor du rådgiver klienter om sundhed på basis af Umahros filosofi, principper, materialer m.v.

Vi har udarbejdet et konceptmanual der skal følges samt en fast aftale som vi sammen underskriver.

Som praktiserende Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver kan du bruge nedenstående logo:

Er du interesseret i at høre nærmere, kan du kontakte Christine Elling på ce@umahro.com eller 53 53 61 21‬.

efteruddannelse 2020

23. februar: Blodsukker, type II diabetes og prædiabetes. Tilmeld dig her.

19. april: Atopisk sygdom. Tilmeld dig her

9. maj: Hjerte-kar- og kredsløbssygdomme. Tilmeld dig her.  

23. august: Vægttab og kropssammensætning. Tilmeld dig her.  

24. oktober: Bevægeapparatet og gigtsygdomme. Tilmeld dig her.  

13. december: Hjerne, sind og psyke. Tilmeld dig her.

YDERLIGERE INFORMATION

Ring til os på 53 53 61 21  eller skriv til Christine Elling på ce@umahro.com, og lad os aftale et telefonmøde eller et fysisk møde her hos os i Hellerup. Vi glæder os til at høre fra dig.