Din fremtid

Vores mission

Vi ønsker at inspirere, så mange mennesker som muligt, til at få al den glæde, energi, nydelse, vitalitet og sundhed de fortjener – og ikke mindst at gøre så mange som muligt i stand til at tage ansvar for eget helbred.

For at indfri denne mission, inviterer vi dig til at samarbejde med os under Umahro-paraplyen.

Dine muligheder

Når du er blevet uddannet sundhedsrådgiver åbner der sig flere døre for dig.

SELVSTÆNDIG SUNDHEDSRÅDGIVER

Når du har fuldført vores 6-måneders grunduddannelse, kan du kalde dig sundhedsrådgiver uddannet ved Sundhedsvirksomheden Umahro, og du kan rådgive patienter i basal sundhed. Du kan starte op som selvstændig og arbejde på del-tid, fuld-tid, eller som konsulent eller freelancer.

Du får mulighed for at anvende nedenstående logo i din markedsføring, og fremstå på listen over uddannet sundhedsrådgivere på vores hjemmeside.

For at sikre at du kontinuerligt er opdateret i forhold til krav og forventninger, som sundhedsrådgiverudøvelsen stiller, skal du ajourføre din uddannelse efter eksamen:

  • Reeksamen senest 24 måneder efter bestået eksamen til sundhedsrådgiver i basal sundhed
  • Efteruddannelse (min. 4 uddannelsesdage pr. år). En undervisningsdag koster kr. 3500,00. Efteruddannelse er ikke et krav hvis du videreuddanner dig til niveau #3 eller #3.
  • Videreuddannelse til niveau #2 eller #3 for at praktisere på et højere niveau. Du tilbydes 10% på begge videreuddannelser.

UMAHRO CERTIFICERET SUNDHEDSRÅDGIVER

Du kan også vælge at blive Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver. Som Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver bliver du en del af vores behandler netværk, med mulighed for at blive underleverandør på konsultationer på freelance basis for os.

Kunderne bookes til dig direkte fra vores hjemmeside og bookingsystem. Omfanget af bookinger varierer, og det er derfor vigtigt at se samarbejdet som et supplement til den forretning, du allerede har.

Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din egen virksomhed og sundhedsvirksomheden Umahro. Du driver forsat eller etablerer egen virksomhed hvor du rådgiver klienter om sundhed på basis af Umahros filosofi, principper, materialer m.v.

Vi har udarbejdet et konceptmanual der skal følges samt en fast aftale som vi sammen underskriver.

Som praktiserende Umahro-Certificeret Sundhedsrådgiver kan du bruge nedenstående logo:

Er du interesseret i at høre nærmere, kan du kontakte vores kommercielle direktør Bettina van Wylich-Muxoll på telefon: 22704724.

 

efteruddannelse

23. februar: Blodsukker, type II diabetes og prædiabetes. Tilmeld dig her.

14. marts: Atopisk sygdom. Tilmeld dig her

9. maj: Hjertekar- og kredsløbssygdomme. Tilmeld dig her.  

23. august: Vægttab og kropssammensætning. Tilmeld dig her.  

24. oktober: Bevægeapparatet og gigtsygdomme. Tilmeld dig her.  

13. december: Hjerne, sind og psyke. Tilmeld dig her.  

Pladserne gå efter først til mølle.

YDERLIGERE INFORMATION

Ring til os på 53 53 61 21  eller skriv til Christine Elling på ce@umahro.com, og lad os aftale et telefonmøde eller et fysisk møde her hos os i Hellerup. Vi glæder os til at høre fra dig.