GÅ FRA SYG TIL RASK

Konsultation

12 ugers forløb

Bøger

SundhedsTV

Workshops

Døjer du med kronisk sygdom eller diagnose? Har du vedvarende symptomer, gener og helbredsproblemer?

Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?

Hvad enten du vil være rask, performe bedre fysisk eller mentalt, så kan vi hjælpe dig. Vores rådgivning, bøger, forløb m.v. tager udgangspunkt i den seneste forskning, fagområdet Functional Medicine samt vores egen evidensbaseret praksis.

Functional
Medicine-konsultation

I en Functional Medicine-konsultation, vil Umahro Cadogan hjælpe dig med at adressere de bagvedliggende årsager til dit helbredsproblem, der afholder dig fra at mærke og opleve al den sundhed, energi og vitalitet, som du ønsker og fortjener.

Selve konsultationen

I en Functional Medicine-konsultation taler vi om din helbredsmæssige udfordring og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie (dvs. fra du blev født til nu) og en maddagbog ser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på dit helbred, og være med til at fastholde og forværre dine symptomer.

Derefter lægger Umahro (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig. Du får hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer, så du kan flytte dig selv så langt op ad skalaen fra syg til sund, som det overhovedet er muligt.

Hvis vi vurderer, at der er forhold, der skal undersøges nærmere, vil vi anbefale opfølgende test (f.eks. blodprøver eller laboratorietest) enten hos egen læge eller i privat regi. Er der behov for opfølgende konsultation til gennemgang af test samt udarbejdelse af videre plan, bookes og betales der for en opfølgende konsultation.

Konsultationen varer 90 minutter.

Den kan foregå live i Umahro's klinik i Hellerup, i Århus når Umahro flytter klinikken til Århus fra tid til anden, eller over telefon/Skype/FaceTime/Zoom e.l.
BOOK EN KONSULTATION

Inden konsultationen

Forud for din konsultation, skal du udfylde og fremsende din helbredshistorie (download skabelon) og en maddagbog (download skabelon)*. Det skal oploades  3 dage før, i vores system terapeutbooking, som også sikre, at vi passer rigtig godt på dine oplysninger. Det er bla. også i terapeutbooking, at din journal bliver oploadet. Har du spørgsmål, kan du skrive til konsultation (konsultation@umahro.com).

Sørg for at sende din helbredshistorie og maddagbog som Word-dokumenter i de anviste word-skabeloner. Ellers er Umahro nødsaget til at bruge noget af din konsultationstid på at omskrive og kopiere fra andre filformater til de anviste word-skabeloner, hvilket ikke vil være en optimal udnyttelse af din konsultationstid. 

CORONARESTRIKTIONER

Det er meget vigtigt at du kan fremvise en negativ coronatest, en antistoftest eller bevis på at du er færdigvaccineret. Fremmøder du uden dette, kan din konsultation ikke gennemføres og vi er nødsaget til at trække for den fulde konsultation. Et tip er at tage et screenshot af dit coronapas inden ankomst, da der kan være belastning på myndighedernes systemer, da mange skal tjekke samtidigt.

 • Skriv hellere for meget end for lidt.
 • Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og andre behandlere og medbring dem til konsultationen.
 • Forbered en liste med de spørgsmål som du gerne vil have svar på under din konsultation.
 • Medbring evt. blodprøvetestsvar.
 • Hvis du ikke kan nå at udfylde maddagbog for 3 dage, så bare skriv hvad du typisk spiser til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, før og efter træning (om noget) og hvad du drikker i løbet af en dag.
 • Hvis du har tid, så tag billeder af alt du spiser og drikker over et helt døgn med din smartphone.
 • Gør det på 2 hverdage og på 1 weekend/festdag.

BOOK EN
KONSULTATION

Når du har booket en konsultation, så tjek din indbakke. Din booking er først endeligt bekræftet, når du har modtaget en bekræftelse fra os via email.

Afbud eller rykning af konsultationer kan du let selv gøre via ovenstående onlinebooking, e-mail (konsultation@umahro.com) eller ved at ringe til 53536121. Vilkår.

Vi tager ikke blodprøver og ordinerer ikke medicin.

Umahro Cadogan

Sundhedsfaglig direktør i sundhedsvirksomheden Umahro. Kendt som sundhedens mastermind. Ernæringsekspert, bestseller forfatter og pioner inden for Functional Medicine også kendt som vært og ekspert fra TV2 programmet "Kan man spise sig rask?"

Læs mere

Inden din
konsultation

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi har stor erfaring indenfor følgende områder og problematikker:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Mentale og neurologiske lidelser
 • Adfærds-, udviklings- og indlæringsvanskeligheder, såsom autisme og ADHD
 • Problemer med immunforsvaret, såsom autoimmunsygdomme eller immunsvækkelse
 • Hormonelle problemer, såsom PCOS, menstruationsforstyrrelser og lavt eller forhøjet stofskifte
 • Sportsernæring for professionelle atleter og seriøse amatører
 • Mænds helbredsproblemer og sund aldring for mænd
 • Optimal mental præstation på arbejdet
 • Støttebehandling ved og efter konventionel kræftbehandling
 • Fertilitetsproblemer hos både kvinder og mænd
 • Kvindesundhed
 • Succesfuld aldring (ikke anti-aging men at ældes med ynde, så man kan nyde visdommen sent i livet uden at være hæmmet af krop og hjerne)
 • Forebyggende sundhed så du fanger problemerne, længe før de opstår
 • Genetisk påvirkning af sundhed og helbred

BOGEN:
FRA SYG TIL RASK

Umahros bog er for alle der gerne selv vil gøre noget ved deres helbredsproblemer og sygdom for at blive rask igen.

Bliv klogere på årsagerne til og mekanismerne bag din sygdom og dine helbredsproblemer. Find ud af, hvad du selv kan gøre med kost, ernæring, motion, søvn, afstresning og livsstilsændringer.

Få adgang til det online univers om at gå fra syg til rask der er tilknyttet bogen.

Pris: 299,95 + FRAGT

Køb bogen her

Gå fra syg til rask
på 12 uger

Nu kan du også gå fra syg til rask på 12 uger, som deltagerne i TV2 programmet ”Kan man spise sig rask?”.

Med Umahro som din rådgiver og coach over 12 uger lærer du, hvad du selv kan gøre for at blive rask igen eller få det bedre ved hjælp af kost, ernæring, livsstil, motion, søvn, bevægelse, træning, afstresning og Functional Medicine.

Hold 11
Kronisk inflammation og autoimmunsygdomme

Starter d. 3. oktober 2021

Min største aha-oplevelse under forløbet var hvor hurtigt jeg kunne mærke en forbedring ved at spise efter t-tallerken modellen med flere grøntsager til hvert måltid og måltider med bedre sammensætning end jeg plejer. Mit blodsukker faldt på plads, fordøjelsen blev forbedret og jeg følte mig meget bedre tilpas allerede efter få dage.”

Maria. Hold 2 FRA SYG TIL RASK PÅ 12 UGER

Workshops

Er du nysgerrig på mere viden. Så se udvalget af digitale workshops.

De digitale workshops er optagelser fra Umahros 1-dags workshops, og består af 7-8 lektioner med 6-8 timers varighed alt i alt. Til hver workshop er der tilknyttet et online univers, med nyttige guides, handouts og meget mere.

• Livslang adgang, når som helst og hvor som helst fra
• Streaming og offline adgang

FÅ STYR PÅ
DIN FORDØJELSE

Lær hvad der foregår "dernede", hvad der går galt, når der er symptomer, og hvad du selv kan gøre for at optimere din tarmflora og få dit mavetarmsystem og din fordøjelse på højkant igen. Du lærer om mavetarmsystemet og fordøjelsen, tarmpermeabilitet, fordøjelsesprocessen trin for trin, probiotika og præbiotika, orthobiose vs dysbiose, samt 5R™ programmet ”Sådan behandler du mavetarmproblemer".

Pris 699,-

Køb her


KRONISK INFLAMMATION OG
AUTOIMMUNE SYGDOMME

Lær hvilke faktorer der kan være med til at trigge, fastholde og forværre kronisk inflammation og autoimmunitet.
Bliv klogere på immunforsvaret, inflammation, autoimmunitet, de bagvedliggende mekanismer og functional medicine, samt antiinflammatorisk kost og ernæring.

Pris 699,-

Køb her


STOFSKIFTE &
STOFSKIFTESYGDOMME

Forstå stofskiftet, lær om stofskiftesygdomme, energiproduktionen, hvad der kan trigge, fastholde og forværre symptomerne og få viden og værktøjer til at få det bedre.

Pris 699,-

Køb her


FRA SYG TIL RASK

Forstå de bagvedliggende mekanismer der er i spil ved sygdom, når Umahro går i dybden med bl.a. fordøjelse, tarmflora, inflammation, hormoner, oxidativt stress og energiproduktion, og hvordan udredning kan bruges til at blive rask igen eller få det bedre.

Pris 699,-

Køb her


FÅ STYR PÅ
DINE HORMONER

Få redskaberne til at få meget bedre styr på hormonerne, fertilitet, menstruation og din livskvalitet med kost, motion, ernæring og livsstilsændringer der virker!

Pris 699,-

Køb her

FÅ STYR PÅ ATOPISKE SYGDOMME

Døjer du med astma, eksem, nældefeber, høfeber og histaminintolerance?
Lær hvordan du kan bruge kosten, næringsstoffer, mælkesyrebakterier, urter, afstresning og åndedrætstræning i behandlingen af atopisk sygdom.

Pris 699,-

Køb her