BLIV UMAHRO-Certificeret
SUNDHEDSRÅDGIVER

Hold 1 starter den 15. sep. kl. 10 - 17

Der er brug for dig

 • Alt for få danskere får spist og levet sundt nok til at holde dem sunde og raske, og så de kan mærke den vitalitet og velvære, som de ønsker. Mange vil gerne, men det lykkes ikke for dem.
 • Langt under halvedelen af alle danskere får nok grøntsager, bær, frugter, fisk, nødder, bælgfrugter og fuldkorn, men alt for mange får til gengæld for mange kalorier, for meget tilsat sukker, for meget af det forkerte fedt og for meget alkohol.
 • Mindre end en ⅓ af danskerne får nok motion og bevægelse til at give dem den energi og det velvære, som de ønsker og fortjener.
 • Alt for mange danskere vejer for meget og har enten for meget kropsfedt eller fedtet lagret der, hvor det forhaler kroppens processer og bidrager til usundhed og i værste fald sygdom og symptomer. Det drejer sig om ca. 1,3 millioner danskere.
 • Rigtig mange er forvirrede om, hvad der egentligt er sundt og hvad de skal gøre når det kommer til kost, motion, søvn, afstressning og livsstil.
 • De har svært ved at navigere i, hvad der virker og ikke virker af kost, motion og livsstilsændringer og giver derfor op…eller bruger en masse tid og energi på livsstilsændringer, der er ikke har den store effekt.

Om uddannelsen

Uddannelsen til Umahro-certificeret sundhedsrådgiver er for dig, der gerne vil hjælpe eller allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstressning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstressning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. Du får Umahros viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstressning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Måske arbejder du allerede som ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træning, diætist, læge, fysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, sundhedsrådgiver, sundhedscoach e.l. og du ønsker at udvide din viden og få endnu flere redskaber til at hjælpe dine klienter.

Eller også er dit mål og ønske, at komme til at hjælpe andre med at være sunde eller blive sunde igen.
Som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver får du den nyeste viden og de bedste værktøjer af en ledende ernæringsekspert og pioner indenfor Functional Medicine. Og du får en blåstempling af din kunnen og dine evner.
Det er en lægeeksamineret uddannelse, som består af 6 moduler over 6 måneders varighed. Uddannelsen starter d. 15 september og afsluttes med eksaminering fredag-søndag d. 8-10. februar 2019.
Du modtager dit eksamensbevis som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, netop som TV2 gentager succesen af ”Kan man spise sig rask” med Umahro Cadogan.

De 6 moduler

Modul 1

Lørdag d. 15. september 2018
Velkomst, introduktion til almen sundhed

Søndag d. 16. september 2018
K.R.A.M.S.S. (Kost, rygning, alkoholforbrug, motion og bevægelse, søvn, stress og glæde) er fundamentet for sundhed, vægt samt kropssammensætning og sundhed

Modul 2

Lørdag d. 20. oktober 2018
Basal ernæring: Kalorier, makronæringsstoffer (protein, fedt, kulhydrater, fibre), mikronæringsstoffer (vitaminer, mineraler og sporstoffer), fytokemikalier, tilsætningssstoffer mad som information

Søndag d. 21. oktober 2018
Kost, ernæring og sundhed. Case-arbejde

Modul 3

Lørdag d. 17. november 2018
Rygning samt tobak, sygdom og sundhed. Alkohol og sundhed

Søndag d. 18. november 2018
Sundhedsfremme vs. sygdomsbehandling i Umahros perspektiv og en læges perspektiv.

Modul 4

Lørdag d. 15. december 2018
Motion, bevægelse og sundhed. Motion og bevægelse ved svær sygdom og dekonditionering. Motion og bevægelse ved smerter og skader.

Søndag d. 16. december 2018
Adfærd, motivation og ændring af vaner og adfærd. Case-arbejde

Modul 5

Lørdag d. 5. januar 2019
Søvn og sundhed. Case-arbejde.

Søndag d. 6. januar 2019
Søvn og sundhed. Case-arbejde.

Modul 6

Lørdag d. 26. januar 2019
Repetition og case-arbejde. Spørg Umahro og spørg lægen (Pia Norup)

Søndag d. 27. januar 2019
Repetition og case-arbejde.

Eksamen

Lørdag d. 8-10 februar 2019
Eksaminering med Umahro Cadogan og læge Pia Norup

Undervisningsform

Undervisningen består af 6 moduler, samt online selvstudie og to månedlige live undervisningsdage (kl. 10:00-17:00). Det online selvstudie foregår før og efter undervisningsdagene på hvert modul, med tilhørende lektier og opgaver.

Når vi mødes til den månedlige undervisningsweekend, gennemgår jeg viden, teori og værktøjer. Du får også cases at arbejde med. Og du har naturligvis mulighed for at spørge ind til både indholdet og for at få afklaring på dine egne erfaringer.

Da en del af undervisningen foregår online, får du adgang til et online univers med undervisningsmaterialer, samt til et forum med de andre deltagere, hvor I kan udveksle erfaringer og netværke. Hver måned frigives et nyt undervisningsmodul med opgaver, cases og meget mere.

Alle undervisningsdage vil blive live-streamet og optaget, således at du kan følge med, hvis du ikke kan være fysisk tilstede til nogle af undervisningsdagene.

Tid og sted

Hold 1 starter d. 15. september og
afsluttes med eksaminering
d. 8-10. februar 2019

Alle undervisningsdage foregår
kl. 10-17 på Svanemøllevej 41,
2900 Hellerup.
Der er gratis parkeringsmuligheder på parkeringspladsen og de omkringliggende gader.

Vi starter om:

Dage

Timer

Min

Sek

Eksaminering og
certificeringskrav

For at blive Umahro-certificeret sundhedsrådgiver skal du have:
 • Bestået alle opgaver på hvert modul.
 • Gennemgået alle moduler og opgaver på uddannelsen.
 • Bestået den større skriftlige opgave.
 • Bestået den afsluttende mundtlige eksamen med ekstern censor.
Eksaminering foregår med en ekstern censor (læge Pia Norup) og sker d. 8-10. februar 2019 kl. 10:00-18:00 på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup.

Efter uddannelsen modtager du certifikat som Umahro-certificeret sundhedsrådgiver.

Det sker samtidig med at TV2 gentager succesen med 2. sæson af ”Kan man spise sig rask?” med Umahro Cadogan, hvilket vi af erfaring ved skaber stor opmærksomhed og efterspørgsel.

Pris

Prisen for at deltage på hold 1 er kr. 29.995,00 ex. evt. moms (kr. 37.493,75 inkl. evt. moms). Se nedenfor hvorvidt du skal betale moms for uddannelsen eller ej.

Prisen inkluderer alle undervisningsdagene, alt trykt og elektronisk undervisningsmateriale (eksklusiv studiebøger), online univers til alle deltagere, løbende spørgetimer samt drikkevarer og snacks på undervisningsdagenen.

Du kan vælge at betale beløbet i 1, 2, 6 rater. Dog skal hele beløbet være betalt inden certificering og eksamen.

 • 1 rate à kr. 29.995,00 ex. evt. moms
 • 2 rater à kr. 14.997,50 ex. evt. moms. Du betaler 1. rate, når du bliver tilmeldt og 2. rate d. 1. december 2018
 • 6 rater: 1. rate à kr. 4.995,00 ex. evt. moms ved tilmelding og 5 rater á kr. 5.000,00 ex. evt. moms hver måned fra d. 1. september 2018 til og med 1. januar 2019.


Moms eller ej?

Hvis du arbejder med sundhed og er momsfritaget samt lønsumsregistreret, f.eks. diætist, læge, kiropraktor, certificeret akupunktør, tandlæge, osteopat e.l. skal du ikke betale moms.

Tager du uddannelsen som privatperson for din egen skyld, skal du ikke betale moms af uddannelsen.

Arbejder du med sundhed og er du momspligtig, skal du betale moms for uddannelsen.

Tager du uddannelsen i andet kommercielt eller firmamæssigt regi, hvor du/dit firma er momsregistreret, skal du betale moms af uddannelsen.

Vær opmærksom på at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger. Prisen er kr. 29.995,00 ex. evt. moms (kr. 37.493,75 inkl. moms)

Ansøgning og
optagelsesprocedure

For at komme med på uddannelsen, skal du sende en ansøgning (se nedenfor) og til en optagelsessamtale, hvor vi sammen kan vurdere, om Umahro-certificeret sundhedsrådgiver uddannelsen er den rette uddannelse for dig.

Efter vi har modtaget din ansøgning (se nedenfor for at sende din ansøgning) pr. e-mail, vil du blive kontaktet i løbet af 3 hverdage m.h.b. på en evt. optagelsessamtale.

Hvis du bliver optaget på uddannelsen, sker det i henhold til mine almindelige handelsbetingelser, som du kan læse ved at klikke her.

Har du spørgsmål, så skriv på uddannelse@umahro.com

Informationsmøde

Er du nysgerrig på, om uddannelsen er det rigtige for dig?

Så kom med til et af informationsmøderne om uddannelsen og hør nærmere om, hvad der blive undervist i og hvad du kan bruge uddannelsen til og stil alle de spørgsmål, du måtte have.

Kom til et informationsmøde enten onsdag d. 25 juli eller tirsdag d. 21 august kl. 19:00-21:00 i mine lokaler på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup.

Tilmelding til informationsmøderne:

Følg Umahro her

Bliv inspireret til en sundere livsstil