Et forløb med mig handler om DIG!

Skræddersyet til dig

Du vil få et forløb skræddersyet til at opnå enten vægttab, større muskelmasse, lavere fedtprocent eller blot en sundere livsstil. I forløbet bliver der lavet indhold beregnet og tilrettetlagt dig og ingen anden.

Detaljerne på plads

Team Umahro sørger for, at der hele vejen igennem forløbet udarbejdes indhold, som bl.a. tager højde for dine kostpræferencer og allergier, samtidig med at det passer til dit madbudget og ikke går på kompromis med hverdagens travlhed.

En-til-En

En del af forløbet er løbende support fra Team Umahro. Vi tjekker op på dig ugenligt og afhængig af din udvikling, så tilpasser vi din kost i forhold til din målsætning. Du kan altid skrive og vi vil svare dig inden for 1-2 hverdage.

Om Umahro

Umahro Cadogan har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener.

Hvad enten du vil være rask, sundere eller præstere bedre, så findes der et forløb til dig. Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig.

Umahro viser dig vejen, så du med helt enkle midler, kan ændre dit liv i den retning, du ønsker.

Din indsats og min viden

Vi vil gøre alt, vi kan for at give dig viden, inspiration og redskaber til at spise og leve dig på toppen! Sammen sørger vi for at du får al den energi, vitalitet og sundhed, du ønsker og fortjener. Hvad end det drejer sig om:

  • At hjælpe dig fra syg til rask
  • At hjælpe dig fra usund til sund
  • At hjælpe dig til fra sund til toppræstation fysisk såvel som mentalt, psykisk og arbejdsmæssigt.

Sammen når vi dit ønske for din krop og dit ve og vel!