Cookie- og privatlivspolitik

Indsamling af personoplysninger

Når du er kunde hos os og besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at vejlede dig i dit helbredsforløb hos os, samt tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på vores hjemmeside.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller en konsultation, et forløb eller foredrag, foretager køb via websitet e.lign.

Oplysninger i forbindelse med et køb /bestilling af konsultation /tilmeldelse til et forløb m.v.

  • Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. helbredsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, booking af konsultation eller ved køb.

Oplysninger om din adfærd på hjemmesiden

  • Vi indsamler informationer om din adfærd, når du besøger vores hjemmeside, såsom f.eks. hvilke sider du har besøgt, i hvilken rækkefølge, og hvor du har klikket på disse sider. Oplysningerne bruger vi til at sikre, at du får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for løbende at optimere vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler på vores hjemmeside, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Oplysninger i forbindelse med at du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev

  • Når du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder fra Umahro ApS, giver du samtykke til, at vi behandler dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

  • Vi indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er berettigede eller forpligtede til det.
  • Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside, og får mest ud af dit helbredsforløb som kunde hos os. Når du opretter dig som Bruger, giver du samtidig samtykke til vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Persondatapolitik.
  • Dine personoplysninger i henhold til pkt. 1.a. bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere og databehandlere, med det formål at de skal kunne levere den ønskede tjenesteydelse for dig.
  • Når du registrere dig som kunde, indsamler vi de oplysninger du selv afgiver fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr, oplysninger om hvilke produkter du køber og evt helbredsoplysninger.
  • Formålet er, at vi kan levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Dine oplysninger opbevares så længe du er kunde hos os. Per definition er du livslang kunde hos os, idet du som kunde er berettiget livslang adgang til de dokumenter du har bestilt, samt Umahro’s patientunivers. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde hos os, men så skal du være opmærksom på at du ikke længere har adgang til materialer hos os. I så fald, kan du kontakte os her.
  • Hvis du har givet samtykke til e-post, bruger vi dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder fra Umahro ApS.

Cookies

  • Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
  • Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
  • Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
  • Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Facebook Pixel, Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager Instagram

 Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. pkt. 1 ovenfor.

  • Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte vores dataansvarlige (Bettina van Wylich-Muxoll), som kontaktes her.
  • Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du ikke længere benytte vores hjemmeside.
  • Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til gældende lovgivning.

Videregivelse af oplysninger

  • Data om din brug af websitet, hvilket indhold, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
  • Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
  • Vi anvender kun databehandlere i EU eller i EU godkendte lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dine data behandles fortroligt og anonymiseret.
  • Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail, samt helbredsoplysninger m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Sletning af persondata

  • Som udgangspunkt er du livslang kunde hos os, idet du som kunde har livslang adgang til det materialer og patient univers du har købt rettighed til. Du kan til enhver tid blive slettet som kunde hos os, men så skal du være opmærksom på at du ikke længere har adgang til materialer hos os. I så fald, kan du kontakte os her.
  • Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
  • Vi kan afvise rettigheder, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).
  • Hvis vi kan rette oplysninger gør vi det naturligvis gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert at personoplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Overførsel af personfølsomme oplysninger via email eller hjemmesiden umahro.dk sker derfor krypteret.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Ovenstående rettigheder håndteres manuelt af vores dataansvarlige (Bettina van Wylich-Muxoll), som kontaktes her. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Kontakt

Umahro ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

Hvis du ønsker, at gøre brug af dine rettigheder til f.eks. opdatering, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål til denne Persondatapolitik, kan du kontakte os på følgende adresse.

Umahro ApS
CVR: 37975753
E-mail: hello@umahro.com
Telefon: +45 53536121