Citat Kristian
Om forfatteren: Umahro Cadogan, Ekspert i Functional Medicine Kristian har skrevet til mig - og jeg synes simpelthen, at det er så fin en fortælling. Jeg er så taknemmelig for at høre fra mennesker som har opnået et sundere og smertefrit liv. "Hej. Vil bare lige fortælle en positiv historie. Jeg fik konstateret muskelgigt slut 2014, efter en periode med store smerter og var fysisk meget begrænset (jeg er i dag 67 år). Derudover kommer jo så de psykiske følger,
Sundhed
umahro på besøg hos High Vibe Angels TV Show
Jeg var fornylig gæst i The High Vibe Angels TV Show på YouTube med Fransisca og Lizanaia, hvor jeg blev interviewet om min egen færd ind i sundhed, hvorfor min mission er, at give så mange mennesker som muligt viden og redskaber, så de kan få al den sundhed, glæde og vitalitet, som vi allesammen fortjener. Jeg deler masser af gode tips og tricks til, hvordan du kan få sundhed ind i din hverdag, på en “lad-sig-gørelig” og ikke fanatisk
Video
Se videoen: Kolesterol - hvorfor er det vigtigt og kan det hackes?
Se videoen: Facebook Live Session i Danish Biohacker Community Kolesterol er en af de mest misforståede elementer i danskernes opfattelse af hvad der sundt og hvad der er usundt! For nogle er det ved at synke ind, at kolesterol ikke så slemt, som det blev udråbt til at være for 10-20 år siden, mens det for andre stadig opfattes som noget man skal undgå HELT. Der findes rigtigt meget forskning der peger i begge retning, og rigtigt mange forvirrende budskaber spredes
Kost, Sundhed, Video
Hvad er fermentering? Fermentering af grøntsager – og andre fødevarer – er sundt, det mindsker madspild, og det gavner sammensætningen af tarmbakterier og -mikrober. Men hvad er fermentering? Fermentering, der også kaldes mælkesyregæring, er en konserveringsproces, hvor man laver en kontrolleret gæring af grøntsager (eller andre fødevarer) ved hjælp af salt25050 og de gavnlige bakterier, der allerede er på grøntsagerne og er i luften. Der er 1,5 til 2 kg bakterier og mikroorganismer nede i mave-tarm-systemet, og det skal helst
Kost, Opskrifter, Sundhed
Forhøjet kolesterol – eller skæve lipider – er en risikofaktor ved hjertekarsygdomme. Har man forhøjet kolesteroltal i en længerevarende periode, kan man udvikle åreforkalkning, hvor det især er LDL-kolesterol i for store mængder, som kan være farligt for kroppen. LDL-kolesterol er dog ikke farligt i sig selv, da det er designet til at levere kolesterol ud til kroppens væv som hjerne, testikler, æggestokke og binyrer.  Men bryder der noget sammen i kroppens biologiske arkitektur – og strukturbalance – så kan
Sundhed