Bliv sundere

Konsultation

12 ugers forløb

Bøger

Kostplan

Workshops

Ønsker du at blive en sundere udgave af dig selv?

Har du svært ved at finde rundt i sundhedsjunglen og alle de modstridende kostråd?

Så kan vi hjælpe dig på forskellige måder. Vores rådgivning, bøger, forløb m.v. tager udgangspunkt i den seneste forskning, samt vores egen evidensbaseret praksis.

SUNDHEDSRÅDGIVER
KONSULTATION

I en sundhedsrådgiver-konsultation vil vores Umahro-certificerede sundhedsrådgivere hjælpe dig til mere sundhed og vitalitet. Midlerne er kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, og ændring af miljøet omkring dig - de 6 faktorer, der har allerstørst indvirkning på din sundhed.

Selve konsultationen

I en sundhedsrådgiver-konsultation taler vi om din sundhedstilstand og dit mål for fremtiden. Med udgangspunkt i hele din helbredsjournal (dvs. fra du blev født til nu) og en maddagbog ser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på din sundhedstilstand og evt. holder dig tilbage fra at opnå den vitalitet du ønsker. Derefter lægger sundhedsrådgiveren (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig.

Konsultationen varer 90 minutter.

Gennem vores Umahro-certificerede sundhedsrådgivere er du sikret samme råd og vejledning omkring kost og ernæring som Umahro foreskriver. Kun de dygtigste sundhedsrådgivere på Umahros sundhedsrådgiver-uddannelse bliver certificerede og de holder deres viden omkring kost og ernæring konstant opdateret via løbende videreuddannelse. Under de enkelte profiler kan du se, hvilke kurser de har gennemgået.

En af følgende sundhedsrådgivere vil glæde sig til at tage imod dig:

Ann-Louise Greinert
BAGGRUND: Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, ernæringsterapeut samt sundhedskonsulent for Rynkeby Foods A/S. ADRESSE: Dybendal 5,
5750 Ringe. Pris: 995,- Tlf: 23922182 Website: kostbygreinert.dk BOOK
Rikke Østergaard
BAGGRUND: Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, fysioterapeut samt psykoterapeut. ADRESSE: Vestergade 10,
7850 Stoholm, Viborg. Pris: 1500,- Tlf: 25398009 Website: rikkeø.dk BOOK
Camilla Korsholm Holm
BAGGRUND: Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, sygeplejerske, lifecoach samt pilates instruktør. ADRESSE: Hovedgaden 55 C, 2.sal
2970 Hørsholm Pris: 1150,- Tlf: 25320400 Website: ensundlivsstil.dk BOOK
Louise Hebbelstrup
BAGGRUND: Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, BA i socialrådgivning, kostvejleder samt under uddannelse som NLP coach. ADRESSE: Vesterbrogade 149,
1620 København V Pris: 1150,- Tlf: 30540675 Website: louisehebbelstrup.dk BOOK
Siff Frost
BAGGRUND: Umahro-certificeret sundheds-rådgiver, ernæringsvejleder, neuropædagogik systemisk coach, med 15 års erfaring i psykiatrien, samt erfaring med genoptræning af hjerneskadede. ADRESSE: Islandsgade 21,
4690 Haslev. Pris: 1400,- Tlf: 61204252 Website: livingbyfrost.com BOOK
Britta Jacobsen
BAGGRUND: Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, stress coach, NLP Master, samt coach inden for emotionel og social intelligens. ADRESSE: Hovedgaden 55 C, 2.sal
2970 Hørsholm Pris: 1150,- Tlf: 20662943 Website: innerlife.dk BOOK
Christina Corvinius
BAGGRUND: Umahro-certificeret sundhedsrådgiver, under uddannelse hos Center for naturlig hormonterapi. ADRESSE: Harevænget 27,
2791 Dragør. Pris: 1150,- Tlf: 53662791 Website: christina-corvinius.dk BOOK

Inden din
konsultation

Forud for din konsultation, skal du udfylde og fremsende en helbredsjournal  (download skabelon) og en maddagbog (download skabelon)*, og sende til din sundhedsrådgiver senest 3 arbejdsdage før din konsultation.

*Hvis du bruger et andet format end anviste word-skabeloner, er din sundhedsrådgiver nødsaget til at bruge noget af din konsultationstid på at omskrive til anviste word-skabelon, hvilket ikke vil være en optimal udnyttelse af din konsultationstid.

Skriv hellere for meget end for lidt
- Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og andre behandlere og medbring dem til konsultationen.
- Forbered en liste med de spørgsmål som du gerne vil have svar på under din konsultation.
- Medbring evt. blodprøvetestsvar.
- Hvis du ikke kan nå at udfylde maddagbog for 3 dage, så bare skriv hvad du typisk spiser til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, før og efter træning (om noget) og hvad du drikker i løbet af en dag.
- Hvis du har tid, så tag billeder af alt du spiser og drikker over et helt døgn med din smartphone.
Gør det på 2 hverdage og på 1 weekend/festdag.

Gå fra usund til
sund på 12 uger

Vil du gerne være sundere? Evt. tabe dig? Forebygge livsstils- og velfærdssygdomme? Eller bare booste din glæde og vitalitet i hverdagen?

Så kom med på vores 12 ugers forløb og gå foråret imøde med en fornyet energi. Med Umahro som din rådgiver og coach over 12 uger lærer du, hvordan du kan spise og leve dig til sundhed, energi, vitalitet og en fornuftig vægt uden fanatisme og afsavn.

Jeg skal med

BOGEN:
FRA USUND TIL SUND

Fra usund til sund er en guide til dig der ønsker at være sundere eller blot få tjekket op på din sundhedstilstand.

Bogen rydder op i sundhedsmyterne og giver dig viden, råd og vejledning til at opnå den største reelle sundhedsgevinst, så du får alt den sundhed, energi, vitalitet og glæde, som du ønsker og fortjener.

Pris: 299,95 + FRAGT

Køb bogen her

FÅ DIN HELT
EGEN KOSTPLAN

Er det aldrig helt lykkedes dig, at komme i mål med dine planer om enten vægttab, større muskelmasse, lavere fedtprocent eller blot en sundere livsstil?

Vi kan hjælpe dig, ved at give dig en skræddersyet kostplan, der tilrettes dine personlige ønsker og præferencer samt de mål du ønsker at nå.
Kostplanen er kun til dig, og ingen anden. Begynd allerede din nye livsstil nu.

Læs mere her

Workshops

Er du nysgerrig på mere viden. Så se vores udvalg af digitale workshops.

De digitale workshops er optagelser fra Umahros 1-dags workshops og består af ca. 6-8 timers varighed opdelt på 7-8 sektioner. Til hver workshop er der tilknyttet et online univers, med nyttige guides, hand outs og meget mere.

• Livslang adgang, når som helst og hvor som helst fra
• Streaming og offline adgang

FÅ STYR PÅ
DIN FORDØJELSE

Lær hvad der foregår "dernede", hvad der går galt, når der er symptomer, og hvad du selv kan gøre, for at optimere din tarmflora og få dit mavetarmsystem og fordøjelse på højkant igen.

Pris 699,-

Køb her


KRONISK INFLAMMATION OG
AUTOIMMUNE SYGDOMME

Bliv klogere på hvilke faktorer der kan være med til at trigge, fastholde og forværre kronisk inflammation og autoimmunitet?

Pris 699,-

Køb her


STOFSKIFTE &
STOFSKIFTESYGDOMME

Forstå stofskiftet, lær om stofskiftesygdomme, energiproduktionen, hvad der kan trigge, fastholde og forværre symptomerne og værktøjer til at få det bedre.

Pris 699,-

Køb her


FRA SYG TIL RASK

Forstå de bagvedliggende mekanismer der er i spil ved sygdom, når jeg går i dybden med bl.a. fordøjelse, tarmflora, inflammation, hormoner, oxidativt stress og energiproduktion, og hvordan udredning kan bruges til at blive rask igen eller få det bedre.

Pris 699,-

Køb her


FÅ STYR PÅ
DINE HORMONER

Få redskaberne til at få meget bedre styr på hormonerne, fertilitet, menstruation og din livskvalitet med kost, motion, ernæring og livsstilsændringer der virker!

Pris 699,-

Køb her

Få styr på
Atopiske sygdomme

Døjer du med astma, eksem, nældefeber, høfeber og histaminintolerance?
Lær hvordan du kan bruge kosten, næringsstoffer, mælkesyrebakterier, urter, afstresning og åndedrætstræning i behandlingen af atopisk sygdom.

Pris 699,-

Køb her