FRA USUND TIL SUND

Fra usund til sund er en guide til dig der ønsker at være sundere eller
blot få tjekket op på din sundhedstilstand.

FRA USUND TIL SUND

Bogen rydder op i sundhedsmyterne og giver dig viden, råd og vejledning til at opnå den største reelle sundhedsgevinst, så du får alt den sundhed, energi, vitalitet og glæde, som du ønsker og fortjener.

Jeg giver dig den samme viden, den samme inspiration og de samme råd, som folk får i min klinik i 1-til-1 konsultationer, til mine workshops om sundhed og i mine gruppeforløb om sundhed.

Jeg er med dig hele vejen, og jeg holder dig så godt i hånden, jeg overhovedet kan.

Bogen er kort og godt min guide og gave til dig, der gerne vil være sund, uden det jeg kalder for “dum-fanatisme”.

Pris

299,95 + FRAGT
Tilbudet slutter den:

15. oktober kl. 23.59

Umahro Cadogan

Sundhedens Mastermind. Ernæringsekspert, bestseller forfatter og pionner indenfor Functional Medicine, også kendt som vært og ekspert fra TV2 programmet ”Kan man spise sig rask?”
“Sundhed må ikke blive et mål i sig selv. For hvad er glæden ved at være sund, hvis der ikke plads til nydelse, spontanitet og eventyr i livet.”
Umahro

Om bogen

"Bogen rydder op i sundhedsmyterne og giver dig viden, råd og vejledning til at opnå den største reelle sundhedsgevinst, så du får alt den sundhed, energi, vitalitet og glæde, som du ønsker og fortjener.

Jeg giver dig den samme viden, den samme inspiration og de samme råd, som folk får i min klinik i 1-til-1 konsultationer, til mine workshops om sundhed og i mine gruppeforløb om sundhed. Jeg er med dig hele vejen, og jeg holder dig så godt i hånden, jeg overhovedet kan.

Bogen er kort og godt min guide og gave til dig, der gerne vil være sund, uden det jeg kalder for “dum-fanatisme”.”

Følg Umahro her

Bliv inspireret til en sundere livsstil