Disse handelsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer på www.umahro.dk og den tilhørende webshop http://nutrimenta.simplero.com.

www.umahro.dk ejes af Umahro ApS, CVR-nr. 37975753, Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup, tlf. 53536121, e-mail: hello@umahro.com.

Priser

Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms.

Betaling

Der kan betales med Dankort, VisaDankort, VISA-kort og Mastercard. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Beløbet for dit køb trækkes øjeblikkeligt fra din konto, fordi:

Adgangen til online forløb, hvis du har købt en plads på et sådant, aktiveres straks efter, at dit betalingskort er godkendt og betalingen registreret. Hvis du har tilmeldt dig et holdforløb med en specifik startdato, begynder forløbet dog først på den angivne startdato for holdet.

Din plads på et live event, forløb eller et foredrag, hvis du har købt deltagelse på et sådant, bliver øjeblikkeligt afsat til dig.

Forsendelsen af din bog eller bøger bliver igangsat inden for 1 arbejdsdag efter din bestilling.

Booking af din konsultation optager tiden, så andre ikke kan booke en konsultation på samme tidspunkt.

Sikkerhed

Quickpay

 

Quickpay, som der benyttes til betalingsgateway til betalinger med Dankort, bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.pbs-international.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Stripe

Stripe, som der benyttes til betalingsgateway til betalinger med VISA, MasterCard, Amex, Diners, JCB og EuroCard bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Fortrolige oplysninger

Dine oplysninger – navn, adresse, telefonnummer og e-mail – bliver transmitteret krypteret, når du sender dem til os. Du kan se, at der i højre hjørne forneden er en hængelås. Vi bruger kun dine oplysninger til at sørge for, at du får informationer om adgang til og korrekt brug af online produkter og/eller deltagelse på det kursus/workshop/program, du har købt plads på.
Ydermere til at informere dig, hvis uforudsete problemer skulle opstå og/eller kurset/workshoppen/arrangementet må flyttes til en anden dato eller aflyses. Se også sektionen “Fortrydelsesret” nedenfor. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager.

Kvittering

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel fortrydelse eller reklamation.

Boglevering

Bogbestillinger og -køb ekspederes indenfor 2 hverdage og derfra er der en leveringstid på højst 48 timer med mindre det falder på en søndag, hvor levering vil være førstkommende mandag i stedet.

Aflysning, reklamations- og fortrydelsesret

Online forløb, e-bøger o.a. online produkter

Der er ikke fortrydelsesret på køb af elektroniske produkter, såsom e-bøger og online forløb.

Deltagelse på live events, workshops, kurser, forløb, foredrag o.l. live arrangementer:

1. Aflysning af kurser, foredrag og workshops

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, alternativt at få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset foretaget af Umahro.

2. Fortrydelsesret

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende, og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Du kan dog overdrage din plads til en anden person efter aftale med Umahro. I så fald skal du have skriftligt accept fra Umahro, for at det er gældende. Se evt. www.forbrug.dk.

3. Personlige konsultationer

Ved udeblivelse fra konsultationen påregnes betaling for den fulde konsultation.

Ved afbud indenfor 48 timer før konsultationen påregnes fuld pris. (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure).

Ved afbud mere end 48 timer før konsultationen påregnes halv pris. (NB: Undtagelsen er dokumenteret sygdom e.l. force majeure)

Ved flytning af tid indenfor 48 timer før konsultationen påregnes halv pris for den oprindelige konsultationstid og fuld betaling for den nye konsultation.

Ved flytning mere end 48 timer før konsultationen påregnes 25 % for den oprindelige konsultation og fuld pris for den nye konsultationstid.

Ved flytning mere end 7 dage før konsultationen påregnes kun den oprindelige konsultationspris og intet gebyr for flytning af tiden.

Afbud eller rykning af konsultationer kan du let selv gøre på min onlinebooking, på e-mail eller ved at ringe til 53536121.

4. Online forløb

Aflysning ved 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 1 måned til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste til næste hold.

5. Uddannelse

Ønsker man at flytte fra et hold til et senere hold, så pålægges et gebyr 25%.

Bøger

Du har altid 30 dages fortrydelsesret ved bogsalg.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får bogen eller bøgerne i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere bøger i en ordre, og vi ikke kan levere bøgerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste bog i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en lørdag, søndag, helligdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten:

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder dit køb af bogen eller bøgerne. Du sender en e-mail til hello@umahro.com, Umahro ApS, Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup, hvor du oplyser, at du fortryder købet.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af bogen/bøgerne og returomkostninger:

Hvis du fortryder købet, skal bogen eller bøgerne returneres til:

Umahro ApS

Svanemøllevej 41

2900 Hellerup

Danmark

Du skal selv betale for returnering af bogen/bøgerne.

Returnering skal gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ved returnering bør du sørge for, at bogen eller bøgerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for bogen eller bøgerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet.

Tilbagebetaling af pengene:

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Dokumentation for dit køb samt returformular:

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Det vil derudover lette ekspeditionen, såfremt du vedlægger en udfyldt returformular, som du finder her.

Reklamation - Hvis der er noget galt med bogen:

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld bog repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af bogen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på tlf. 53536121 eller e-mail hello@umahro.com.

Returnering af en defekt eller mangelfuld bog skal ske efter forudgående kontakt til Umahro ApS, som sørger for at fremsende en forudbetalt returseddel. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Forbrugeraftaleloven

Din ordreafgivelse og dit køb via www.umahro.dk er på dansk og samtidig underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lov om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) – i daglig tale dørsalgsloven.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Husk at angive vores e-mail hello@umahro.com ved indgivelse af en klage.

Rettigheder og copyright

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Umahro ApS og associerede firmaer og brands (Nutrimenta, BodySchool, Slip Slikket m.fl.). Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Kontakt  |  Shop  |  Presse  |  Handelsbetingelser Nyhedsbrev

hello@umahro.com | 53 53 61 21 | Svanemøllevej 41 , 2900 Hellerup