Forberedelse til din første konsultation

Jo bedre forberedt både du og jeg er til din første konsultation, desto større udbytte får du ud af konsultationen og det efterfølgende forløb. Derfor beder jeg dig skrive din helbredshistorie og udfylde en maddagbog i anviste word-skabeloner og oploade dem i TerapeutBooking senest 3 dage før din første konsultation. Således sikrer vi kryptering og sikker håndtering af dine personfølsomme data. Af samme årsager, kan du ikke sende dine data via email.

Hvis du bruger et andet format, kan jeg være nødsaget til at bruge noget af din konsultationstid på at omskrive til anviste word-skabelon.

Skriv din helbredshistorie

Klik her for at downloade Word-dokumentet til at lave din helbredshistorie. Sørg for at få alt med. Hvis du ikke fortæller mig hele historien, så får jeg ikke det fulde billede.

Udfyld en maddagbog for mindst 3 dage

Klik her for at downloade Word-dokumentet til at lave din maddagbog.

  • Skriv hellere for meget end for lidt.
  • Hvis du ikke kan nå at udfylde for 3 dage, så bare skriv hvad du typisk spiser til morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, før og efter træning (om noget) og hvad du drikker i løbet af en dag.
  • Få fat i kopier af journaler og testsvar fra egen læge, sygehus, privathospital og andre behandlere og medbring dem til konsultationen.
  • Tag hellere for meget end for lidt med.
  • Forbered en liste med de spørgsmål som du gerne vil have svar på og gå den igennem med mig når vi ses til din konsultation.
  • Hvis du har tid, så tag billeder af alt du spiser og drikker over et helt døgn med din smartphone.
  • Gør det på 2 hverdage og på 1 weekend/festdag. Se på billederne når hver dag er omme og vær helt ærlig overfor dig selv. Bringer det du har spist og drukket dig tættere på eller længere væk fra, hvad du ønsker dig helbreds- og sundhedsmæssigt? Øvelsen giver dig et meget klart billede af, hvordan du egentlig spiser og lever.
  • Gad vide, om der allerede er noget, du har ændret, inden vi ses første gang, når du får set på hvad du "i virkeligheden" spiser og drikker?

Udtagelser fra mine
tidligere patienter

”Diæt gør virkelig en forskel”

Læs mere

”Jeg gik fra udsigt til endnu en tarmoperation til at blive helt symptomfri”

Læs mere

”5 års kronisk tyktarmsbetændelse er endelig på retur”

Læs mere

”Jeg har fået meget mere energi og bedre koncentration”

Læs mere

”Levertallene kom ned så kemoterapien kunne gennemføres”

Læs mere