Video: På besøg hos High Vibe Angels TV Show

umahro på besøg hos High Vibe Angels TV Show

Jeg var fornylig gæst i The High Vibe Angels TV Show på YouTube med Fransisca og Lizanaia, hvor jeg blev interviewet om min egen færd ind i sundhed, hvorfor min mission er, at give så mange mennesker som muligt viden og redskaber, så de kan få al den sundhed, glæde og vitalitet, som vi allesammen fortjener.

Jeg deler masser af gode tips og tricks til, hvordan du kan få sundhed ind i din hverdag, på en “lad-sig-gørelig” og ikke fanatisk måde.

Og jeg fortæller, hvad jeg selv gør, for at kunne toppræstere på den sunde måde, i et liv og en hverdag, hvor jeg har meget at se til.

Se videoen ‘Episode 17: Med sundhedseksperten, Umahro Cadogan’:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.