HVOR MEGET SKAL DU TRÆNE FOR AT VÆRE SUND?

 

HVOR MEGET SKAL DU TRÆNE FOR AT VÆRE SUND?

Det er jo et godt spørgsmål, nu hvor vi er i nytårsforsæt-tiden her i januar.

Lige nu er jo tiden, hvor mange går i gang med at sætte sig ambitiøse træningsmål for 2017, såsom at gennemføre en marathon, et triathlon eller et 1/2-marathon.

Og det er altsammen godt og elskværdigt, hvis altså det er en bæredygtig løsning for dig, at træne den mængde, der skal til at for at blive parat til et marathon eller lignende.

Og hvis du har tid, ressourcer og overskud til at restituere fra din træning, så du ikke får overbelastningsskader eller bliver træt og sløj i betrækket efter en måned eller to.

Heldigvis kan mindre også gøre det, hvis det faktisk er for meget for dig, at kæmpe dig igennem træningen til et marathon eller en ironman.

Her har du mine tanker om, hvor meget eller lidt motion og bevægelse der skal til for at sundhed ud af bevægelse og motion.

Videoen tager ca. 15 minutter, men det er et kvarter af din dag, der er rigtig godt givet ud.

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP MED AT BLIVE SUNDERE, DOSERE TRÆNING TILSTRÆKKELIGT I FORHOLD TIL DINE MÅL ELLER AT OPTIMERE UDBYTTET AF DIN TRÆNING?

Har du brug for hjælp med at navigere i sundhedsjunglen og finde ud af, hvad der faktisk skal til, for at du (for)bliver sund, men uden at du bliver fanatisk eller bruger tid og energi på ting, der ikke har den store effekt?

Har du brug for hjælp med at finde ud af hvor meget eller lidt og hvordan du skal træne, så det giver sundhed uden skader?

Eller har du brug for at få optimeret udbyttet af din træning med bedre sportsernæring?

Det er lige præcis sådanne problematikker, jeg hjælper mine klienter med, når de er på Toplederkuren™ eller 90-minutters konsultationer.

LÆS MERE OM PERSONLIGE KONSULTATIONER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.