HVOR MEGET SKAL DU TRÆNE FOR AT VÆRE SUND? Det er jo et godt spørgsmål, nu hvor vi er i nytårsforsæt-tiden her i januar. Lige nu er jo tiden, hvor mange går i gang med at sætte sig ambitiøse træningsmål for 2017, såsom at gennemføre en marathon, et triathlon eller et 1/2-marathon. Og det er altsammen godt og elskværdigt, hvis altså det er en bæredygtig løsning for dig, at træne den mængde, der skal til at for at blive
Kost
HAR DU BRUG FOR HJÆLP MED AT BLIVE SUNDERE, AT BLIVE RASK, AT FINDE BALANCEN MELLEM AT VÆRE STRIKS OG LARGE? Har du brug for hjælp med at navigere i sundhedsjunglen og finde ud af, hvad der faktisk skal til, for at du (for)bliver sund, men uden at du bliver fanatisk eller bruger tid og energi på ting, der ikke har den store effekt? Har du brug for hjælp med at gå fra syg til rask? Det er lige præcis
Ikke-kategoriseret, Kost, Træning
PIZZA PÅ KÆMPEDURUMMEL   Pizza er en herlig spise, når man altså får pizza og ikke nogle af de vederstyggeligheder, der kaldes for pizza, men ville give enhver italiener et hjerteanfald. Her er den ægte vare og så endda lavet med 100% fuldkorn. Det er muligt med melsorten kæmpedurum (også kaldet Kamut), da den har nogle fænomenale bageevner selvom som fuldkorn. Dejen er som den skal være og toppingen er ganske simpel. Bare god tomatsovs. En smule kylling, god ost,
Ikke-kategoriseret, Opskrifter
  SPORTSERNÆRINGSTILSKUD: EN BLANDING AF GULD, DIAMANTER OG HUNDELORT! Nu er det forår, så der trænes på livet løs indenfor og udendørs. Folk vågner op fra vinter-dvalen for at blive klar til senforårets og sommerens løb og triathlons, være klar til foråret og sommerens Crossfit konkurrencer, alle sæsonens cykelløb, alle fodbold/håndbold/basketball/voleyball kampene der venter, tennisturneringen, være klar til at flashe lidt muskler på stranden o.s.v. Kort og godt: Der bliver svedt og prustet på livet løs af den ene, anden
Ikke-kategoriseret, Kost
RÅMARINERET INGEFÆR MED HONNING, ROSMARIN OG CITRUS Revet ingefær bliver tit en kedelig omgang: Uspiselige fibre, og saften med al smagen løbe rud på køkkenbordet eller skærebrættet, så du slet ikke får mulighed for at nye, hvad rå ingefær har at byde på. Help has now arrived! MÆNGDE: Nok ingefær til mange måltider. TILBEREDNINGSTID: 8-10 minutter … medmindre du er meget langsom til at hakke. Derefter 12 timer, så ingefæren når at trække nok, til at det batter. HOLDBARHED: Flere
Ikke-kategoriseret, Opskrifter