UMAHRO LIVE MED DAGENS GODE RÅD OG INDSIGTER • EPISODE 1 • 29.09.2017 • OM VÆGTTAB OG STYRKETRÆNING TIL TRIATHLON

UMAHRO LIVE • DAGENS GODE RÅD OG INDSIGTER • EPISODE 1 • 29.09…

UMAHRO LIVE MED DAGENS GODE RÅD OG INDSIGTER • EPISODE 1 • 29.09.2017 • OM VÆGTTAB OG STYRKETRÆNING VED TRIATHLONEfter en lang fredag med en masse personlige konsultationer og supervision for personlige trænere, læger, apotekere og ejere af træningscentre, vil jeg lige dele noget af den vigtigste viden og de bedste råd, jeg videregav til mine patienter og de kunder, jeg har superviseret i dag.For viden der bare er inde i hovedet på en person, det er jo død viden, hvis ikke det bliver delt med andre og brugt til noget.Og hvis du gerne vil hae mere af min viden, så overvej lige:1. At komme til mit foredrag "Fra syg til rask". Foredragstourneen starter mandag d. 6. november i Holbæk og slutter torsdag d. 7. december i Fredensborg: www.umahro.dk/foredragstourne2. At forudbestille min kommende boge "Fra syg til rask: Din guide til at blive rask igen eller få det bedre" der udkommer mandag d. 6. november. Alle forudbestillinger i september er med 75 kr. rabat, så prisen er kr. 225,00 + fragt.3. At tage en personlig 1-til-1 session med mig: www.umahro.dk/personlige-konsultationer4. Få supervision af mig som træner, diætist, kostvejleder, ernæringsterapeut, læge, fysioterapeut e.l.: www.umahro.dk/supervisionDEL MED ELLER TAG GERNE PERSONER DER VIL HAVE GLÆDE AF DENNE VIDEN#foodcanchangeyourlife#frasundtiltoppræstation#frasygtilrask#frausundtilsund

Gepostet von Umahro • Food Can Change Your Life am Freitag, 29. September 2017

Efter en lang fredag med en masse personlige konsultationer og supervision for personlige trænere, læger, apotekere og ejere af træningscentre, vil jeg lige dele noget af den vigtigste viden og de bedste råd, jeg videregav til mine patienter og de kunder, jeg har superviseret i dag.

For viden der bare er inde i hovedet på en person, det er jo død viden, hvis ikke det bliver delt med andre og brugt til noget.

Og hvis du gerne vil have mere af min viden, så overvej lige:

1. At komme til mit foredrag “Fra syg til rask”. Foredragstourneen starter mandag d. 6. november i Holbæk og slutter torsdag d. 7. december i Fredensborg: WWW.UMAHRO.DK/FOREDRAGSTOURNE
2. At forudbestille min kommende boge “Fra syg til rask: Din guide til at blive rask igen eller få det bedre” der udkommer mandag d. 6. november. Alle forudbestillinger i september er med 75 kr. rabat, så prisen er kr. 225,00 + fragt. WWW.UMAHRO.DK/FRA-SYG-TIL-RASK-BOGEN
3. At tage en personlig 1-til-1 session med mig: WWW.UMAHRO.DK/PERSONLIGE-KONSULTATIONER
4. Få supervision af mig som træner, diætist, kostvejleder, ernæringsterapeut, læge, fysioterapeut e.l.: WWW.UMAHRO.DK/SUPERVISION

#foodcanchangeyourlife

#frasundtiltoppræstation

#frasygtilrask

#frausundtilsund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.