Har du svært ved at holde igen med flæskestegen, de glaserede kartofler og medisterpølsen, når du er til julefrokost, er det ikke nødvendigvis kun din egen skyld. Der findes en særlig genvariation, som giver dig en markant dårligere appetitregulering end andre, og det kan gøre det endnu sværere at sige stop ved buffeten, når du er til julefrokost. Omtrent 1 ud af 100 har nemlig en særlige udgave af genet MC4R, der også er kendt som ’the death by buffet
Ikke-kategoriseret
Vores krop taler til os, men ofte misforstår vi, hvad den prøver at fortælle os, og derfor træffer vi usunde valg – trods de bedste intentioner.  I dette blogindlæg lærer du, hvordan du sætter en stopper for misforståelserne og øver dig i at afkode kroppens mest almindelige signaler. Har du lyttet til din krops signaler for nyligt? Og ved du overhovedet, hvad du skal lytte efter eller holde øje med? Hvad du skal være opmærksom på? Din krops fysiske reaktioner
Ikke-kategoriseret
Tænk hvis der var en slags super food-drømmehold…det er der nu, for ingefær kan noget sundhedsmæssigt, det kan gurkemeje også og det kan mælkesyregærede fødevarer. Her har du hele molevitten på en gang samlet i en. Rå ingefær, gurkemeje og salt Holdbarhed: Flere måneder i køleskabet. Anvendelse: Når du vil have gennemtrængende ingefær- og gurkemejesmag f.eks. i salater, lynstegte retter, i supper, marinader, på tilberedte (dampede, ovnbagte eller grillede) grøntsager, på kogte gryn (quinoa, ris, boghvede o.s.v.) eller tilberedte rodfrugter
Ikke-kategoriseret
Fermenterede grøntsager smager genialt, er nemme at lave, mindsker madspild (brug dem du ikke får spist) og gavner højst sandsynligt din tarmflora. Og de er urimeligt nemme at lave, så kom straks igang. DET SKAL DU BRUGE: Grøntsager eller frugter der er “hårde” og egner sig til at blive skåret i grove stykker, f.eks gulerødder, fennikel, radiser, søde kartofler, asparges, broccoli stokken, daikon (kina radise), æbler, pærer, persillerod, pastinak Vand Salt Et patentlågsglas Evt. ekstra krydderier til at give ekstra
Kost, Opskrifter, Video
Jeg er i fuld gang med at optage sæson 2 af “Kan man spise sig rask?” til TV2. (Sæson 2 bliver sendt januar-februar 2019) En af vores deltagere – Jørgen, der er den skønneste og sødeste fyr – skal gevaldigt op i grøntsagsindtag. Det har han præsteret, men han mangler inspiration. Derfor tog jeg hjem til Jørgen, for at lave grøntsager på nye måder og med nye smage. Vi lavede bl.a. grillede grøntsager med en meget lækker grøn topping. Her
Kost, Opskrifter